Lezárult a primer adatgyűjtés a szlovák oldalon is

Lezárult a primer adatgyűjtés a szlovák oldalon is, mely Kassa megyére terjedt ki. Az adatgyűjtés során összegyűjtésre kerültek a Kassa megyében lévő gyermek, orvosi és fogorvosi ügyeletek, valamint gyógyszertárak ügyelet szempontjából releváns adatai.

Az adatok informatikai rendszerbe történő teljes körű feltöltését követően így kifejlesztett ügyeletfigyelő rendszerben a nonstopmed.info honlapon keresztül – Borsod-Abaúj-Zemplén megye adatai mellett – most már a Kassa megyére vonatkozó ügyeletei információk is elérhetők lesznek.

A rendszer a webes alkalmazás mellett hamarosan a legnépszerűbb platformokon (iOS, android, WindowsPhone) is elérhető lesz, a kifejlesztett alkalmazások révén, melyek a releváns mobil áruházakból lesznek letölthetők.

A rendszer fenntartásának és használhatóságának egyik kritikus eleme az ügyeleti adatok rendszeres frissítése, naprakészen tartása, melyre a jövőben nagy hangsúlyt kívánunk fektetni.

Kívánjuk, hogy minél kevesebbszer legyen szükségük az ügyelet figyelő rendszer (nonstopmed) alkalmazására, ugyanakkor javasoljuk, hogy minél többször használják azt.