Hamarosan elérhető lesz a webes alkalmazás

A közelmúltban kiválasztásra kerültek a projekt marketing kampány a kivitelezői mind a magyar, mind pedig a szlovák oldalon. A marketing kampány elsődleges célja a célcsoportok informálása a kifejlesztett szolgáltatásról, alkalmazásokról, azok népszerűsítése.

A marketing kampány keretében az alábbi tevékenységek elvégzésére kerül sor:

  • online kampány lefolytatása
  • workshopok tartása Magyarországon és Szlovákiában
  • hirdetések megjelentetése
  • záró konferencia tartása Kassán.

A kampány keretében nyilvánosan is elérhetővé tesszük a kifejlesztett szolgáltatást, első lépésként a webes felületen keresztül. A webes alkalmazást a kezdeti időszakban teszt üzemmódban kívánjuk közzétenni.

Az alkalmazás Borsod-Abaúj-Zemplén megye és Kassa megye orvosi ügyeleti és gyógyszertári nyitvatartási és ügyeleti adatait tartalmazza.

A rendszer a webes alkalmazás mellett hamarosan a legnépszerűbb platformokon (iOS, android, WindowsPhone) is elérhető lesz, a kifejlesztett alkalmazások révén, melyek a releváns mobil áruházakból lesznek letölthetők.

A szolgáltatás legfontosabb jellemzői: térképi megjelenítés; GPS, illetve cella információ alapján a legközelebbi ügyeletek listázása; folyamatosan frissített adatbázis; navigációs lehetőség; alkalmazás több platformon való elérhetősége.

Az alkalmazás jelentősége abban áll, hogy naprakész adatokat szolgáltat az aktuális ügyeletekről, valamint megadja a legközelebbi, illetve leggyorsabban elérhető ügyeletek listáját.